En helg hemma i Hudik=)

I helgen har jag varit hemma i Hudik och friat min födelsedag med släkt o vänner. Fyllde år i torsdags:)
Syrran o Wilmer kom och hämta mig vid tåget på fredan.
På eftermiddan kom Nattis o Emelie o hälsade på och fikade lite:)
Fick ett jätte fint armband och ett kort som Emelie hade gjort själv. De var jätte fint..
Tack så jätte mycket Karin, Nattis o Emelie. Ni är underbara vänner ska ni veta!

Jag fick ju även den stora äran att vara barnvakt några timmar o världens bästa kille. De tackade man ju inte nej till...fick ju lite mer Wilmer tid där;)
Sen på kvällen tittade kusinerna niklas o carolin, morbror anders, katharina, mormor morfar, inga-lill, farmor, syrran o hennes sambo förbi. Även Wilmer var kvar:P hehe... Så då blev det mer fika o mycket fina pressenter=)
Tack så jätte mycket!
Jag fick bl.a. ett usb-minne, en mugg med wilmer på:), pengar, halsband, armband o lite mer saker.


Tårta alá mamma;) -ser den inte god ut?!

På lördan var jag o mamma på stan en sväng på dan och sen på
kvällen blev det först att äta mat med syrran, hennes sambo, wilmer, o morbror rickard. Även mamma o pappa var ju med. Sen bar det av hem till morbror rickard, för att sen dra vidare ut på krogen:) Mormor och morfar fick den stora äran att vara barnvakt åt wilmer så att syrran o hennes sambo också kunde följa med:)
De var väl kul, men dom som var på august o uppträdde var väl inte allt för bra. Men annars var det rätt kul.

På söndan blev det hemfärd till Örebro igen. Men innan jag åkte hann jag åka ut till Ilsbo o lämna tillbaka Wilmer o träffa syrran igen. Innan vi skjutsade hem lilla mannen så hann vi åka lite pulka också och de verkade uppskattas:) Moster fick sig en liten motionsrunda där eller vad man ska säga, för det var itne bra när pulkan gick för sakta eller när den stod stilla. Så de var bara till att springa lite:P
Efter vi varit i Ilsbo så var de bara att åka hem o äta lite innan man skulle med tåget.

Ja de var den helgen de! Synd bara att helgerna går så fort när man gör nått kul!
Får se när man kommer hem nästa gång. Som de känns och ser ut nu så blir de vid Påsk, men dit är de väldigt långt känns det som.

Ojj...det vart visst ett rätt långt inlägg idag!
Aja, det var allt för nu!
Sköt om er!!




Söndag.

Då var det söndag igen. Veckorna bara springer iväg tycker jag.
 
I torsdags hade vi redovisning på arbetet vi hade över jul. De gick väl bra tycker jag. Var inte så allvarligt som man hade trott, men sp brukar de nästan alltid vara.
I fredags var vi ledig:) riktigt skönt. Då var jag ner på stan en sväng. Hade fått order från Wilmer att jag skulle köpa en pyjamas åt honom. Han hade ju växt ur alla stackarn. Så vad gör inte moster så snäll som hon är. Jo hon går o köper pyjamaser till honom:) 2 st blev de!! Ska jag bara komma ihåg att ta med dom hem när jag åker hem nästa helg,

I går på dan var jag på stan o fika med emelie och sen gick vi en sväng o kika lite också. Lite shopping blev de också, köpte ett par stövletter. Riktig snygg var dom och de bästa av allt var ju att dom var billiga :) kunna ju inte bli så mycket bättre.
Kvällen började med handboll Sverige-kuba. Riktigt skönt med seger=)  Sen blev de utgång med Frida. Var väl inte allt för bra musik där vi var, men kul hade vi ialf och de är väl huvudsaken:) De måste vi göra om tycker jag:) hehe...

Idag har jag itne gjort så mycket. Men ikväll är de handboll som gäller igen. Kan ju hoppas att dom lyckas vinna ikväll också. De vore ju skönt:)

Imorron drar allvaret igår igen med arbetsterapi B(säger väl inte allt för mycket)...men de ska bli kul. Längtar faktisk lite:) 

Min morfar fyller år imorrn också:) GRATTIS GRATTIS till dig!!


Ja men de var väl allt för nu.
Sköt om er!

Helgen...

Det var ju ett tag sen jag skrev här nu, men de har väl inte hänt så jätte mycket sen sist.
Jag är ju tillbaka i Örebro igen, men har inte så jätte lång tid kvar nu. Bara 1½ år, så man är ju inne på halv tid nu:) Känns rätt skönt faktiskt.

Vad har hänt i helgen då....
I lördags blev det en heldag med Frida. Först var vi ut på Marieberg, vi skulle väl inte ha nått speciellt nån av oss men vi kom då inte hem tomhänta ialf:) Jag köpte en huvtröja, en kofta, en tunika, en t-shirt och ett halsband. Så lite shopping blev de ju ialf:)
Sen på kvällen var vi på bio. Vi såg Wallander- Hämden. Den var faktiskt bra tycker jag, så den kan jag rekomendera.

I söndags blev de till att plugga lite. Satt o försökte översätta en engelsk artikel. De gick väl de också, men jag var då inte alltid vän med den där artikeln måste jag säga.

Igår och idag har vi suttit och gjort klart till ett seminarium som vi har på torsdag. Men nu är vi äntligen klara, så de är skönt. Det tog ju sin lilla tid om man säger så.
Så nu kan man bara hoppas att det går bra på torsdag och att man har fått med allt som är viktigt.

Näe...de får nog vara allt för nu...
Simma lugnt!


Nytt År...

...nya möjligheter!
Då var de 2009. Får se vad som händer i år. Hoppas på att de kommer bli ett bra år. Och de tror jag nog att de kommer bli också, känns som så:)

I lördags var jag på dop. Lilla Wilmer döptes och han var så duktig så. Sen på kvällen åt vi middag hos syrran. Tog en sväng upp o hälsa på Emelie, Nattis o Karin också:)
Igår var jag o Nattis ute o åkte skridskor en sväng på dan. De var ju lite kallt, men vi åkte ialf ett litet tag:) Kul var de ialf, men de såg nog rätt roligt ut. Vi var ju så duktiga:) Sen skulle vi fika med Emelie o Karin, men de var ju stängt överallt så de blev lunch o fika hemma på Sandvalla istället. Men de gick ju de också:)
Sen igår kväll måsta jag åka till ilsbo och pussas lite en sista gång innan jag skulle åka tillbaka till Örebro igen!

Så nu är jag tillbaka till Örebro igen.. Känns lite konstigt att de redan gått 2 veckor. Kändes inte som man varit borta så länge, men de hade jag visst varit!  De var ju riktigt skönt att man slapp åka tåg tillbaka ialf, men all den packning jag skulle ha med mig tillbaka. Tur att man har en snäll pappa som tog ledigt o skjutsade ner mig igen:)

Imorrn åker pappa tillbaka hem till Hudik igen och jag ska sätta mig och försöka få nån ordning på min grupps grupparbete. Får se hur de går. Kan ju hoppas att de går bra:)

Jag hoppas verkligen att tenta resultatet från tentan vi gjorde innan jul kommer ut snart så man slipper vänta så länge till. Vill veta de nu!!!

Näe ska ta o dona på lite till nu. Man ska kasnke ta o lägga sig snart också!
Ja de var ialf allt för nu!!

Simma lugnt!

RSS 2.0