Idag kommer jag hem:)

Klockan är nu 9.47 och jag sitter här på tåget påväg hem:) helt underbart skönt ska de bli att komma hem ett tag!!
Nu är det bara den här sega tågresan kvar innan man är hemma...det jobbigaste är att jag måste vänta i Gävle i 1,5 timme, så de känns lite drygt! :(
men men jag kommer hem ialf:)

Ikväll ska jag till min kära storasyster och hälsa på:) Kan ju hoppas på att man kan få sig lite massage också ;P
Det är verkligen behövligt.

I veckan har vi sutttit på skolan hela dagarna och hållt på med en rapport som ska vara klar efter jul och nyår. Vi är inte rikigt klar än men nästan. Vi har gjort klart resultatet och börjat lite med diskussionen. Så efter jul och nyår när vi kommer tillbaka så har vi inte allt för mycket kvar. Men vi har verkligen jobbat intensivt också. Man tillbringade ju inte många timmar hemma direkt. Men det var det värt:) Bra jobbat fickor:)

Så mellan jul och nyår kan man känna att man får vara lite ledig:) Det känns verkligen behövligt och det ska verkligen bli riktigt skönt :)

Näe nu ska jag fortsätta med min Trevliga tågresa hemåt.

Om...
2 dagar är det julafton
9 dagar Nyår och
12 dagar tills jag Flyttar

Jag får heller inte glömma att de är ju 3 dagar kvar till juldan också. Då blir det först middag hos mormor och sen utgång med brudarna för hela slanten:) LÄNGTAR verkligen tills jag får träffa er. Det var jätte längesen. Helst du och jag Karin. Kan inte fatta att vi har träffats sen i augusti. Det är helt sjukt. vi får försöka tajma bättre till våren med att komma hem samtidigt eller nått:)

Nu ska jag fortsätta min mycket trevliga tågrasa hem!
Ha det så bra allihop och Sköt om er!!

God Jul!

Närmar sig med stromsteg!

Då var det helg igen, men inte så mycket ledighet för min del. Vi ska jobba med ett examinationsarbete som ska vara klart efter nyår, men jag Emelie och Frida tänkte försöka bli klar så mycket som möjligt innan vi åker hem i jul. Så då gäller det att jobba på.
Så i helgen händer det nog inte så mycket intressant för min del. De blir mest att sitta på biblioteket på dagarna och packa på kvällarna.
Jag flyttar ju snart :) Om närmare bestämt 20 dagar :)
Det ska bli så himlan sköönt!! Längar som bara den.

Från det ena till det andra...vart är snön?
Det är 14 December och ingen snö!!! De är så tråkigt måste jag säga. Men man kan ju hoppas på att det kommer lite snart så man får lite mer julkänslor ialf:) Det skulle inte vara fel!

Aja lite mer Nedräkningen kan jag ju bjuda ;)

8 dagar tills jag åker hem:)
10 dagar till Julafton :)
17 dagar till Nyår:)
Och
20 dagar kvar till jag Flyttar:)

Det är inte långt kvar nu...hemresan närmar sig med stormsteg:)  Det ska bli så sköönt och kul att få träffa ALLA igen:)

Näe...Nu ska jag fortsätta titta på Ensam hemma 2! Den är så bra:)
hehe....

Ha det så bra allihop!
Trevlig helg!

Vart är snön???

Då har de snart gått en vecka igen och det har inte hänt så mycket i mitt liv sen sist jag skrev. Så det blir nog inte så många rader idag.

En sak som är riktigt tråkigt är att det är ingen snö och plusgrader i december.
Jag har knappt några Julkänslor alls...
Idag när jag cyklade till skolan var det 8 grader varmt ute. Jag förstår inte, nu när de är december så borde de ju vara minus grader och lite snö på backen=(
Hoppas verkligen på att det kommer lite snö snart så man kommer i lite stämning ialf=)

Nu är det bara....
16 dagar till jag åker hem
18 dagar till Julafton
25 dagar till Nyår
och

28 dagar till jag Flyttar

Det känns HELT
underbart

Näe, man kanske ska ta o tänka på refrängen;)

Ha det bra och sov så gott!

Fin besök :)

I helgen har jag haft fin besök här i Örebro. Syrran o kusin Carro har varit här och hälsat på:) Rikigt kul har vi haft.
I fredags var jag och hämta dom vi tåget och sen åkte vi hem till mig och myste med varma mackor, lussebullar och idol:) Sen i lördags var vi på stan och självklart så blev det en del shoppande åsså:) Sen gick vi ut och åt mat innan vi åkte hem. Kycklingspett med pommes och sås! det var rikigt gott måste jag säga. Sen på kvällen fick jag o carro massage av syrran både rygg- och ansiktsmassage. Det var helt underbart skönt:) Carro, vi måste åka till Sofia och få lite massage sen när jag kommer hem? eller hur?
I lördags gjorde jag även lite julfint här i lägenheten, satt upp en advetsljusstake i sovrumsfönstret och en stjärna i vardagsrumsfönstret. Det vart så fint så:) hehe
Sen idag  åkte vi ner på stan och åt lite lunch innan dom skulle åka hem och syrran måste ju handla lite mer idag också;) hehe hon köpte sig en liten tomte:)

Sen har jag bara renskrivit en hemtenta tills imorgon och förberett mig lite inför en redovisning som vi har imorrn också.

Kan inte riktigt fatta att det redan är december. det känns inte som så. Det är ingen snö och idag var det 5 grader varmt ute. Helst sjukt är det.

Men ialf....dags för nedräkning.
20 dagar tills jag åker hem:)
22 dagar till Julafton:)
29 dagar till Nyår:)
och
32 dagar tills jag Flyttar:)

Inte långt kvar nu!



Jag och syrran:)

Jag och Carro:)

Syrran i ny färg och frisyr:)

RSS 2.0