Då var det över!

Igår avklarades ännu en tenta. Det kändes väl inte allt för bra efter åt måste jag säga, men det finns inte så mycket att göra åt de nu. Bara att vänta. Om nån vecka  får man reda på resultatet! Hoppas verkligen att de gick vägen.

Men nu är det helg och det blir nog mest att ta de lugnt och ladda batterierna tills på måndag då det är dags för nästa kurs "Samhälle och hälsa". Låter de inte kul så säg;)
Imorron ska jag ialf sova läänge (eller försöka ialf), sen blir de nog en sväng ner på stan och kika lite skulle jag tro. Sen får vi se vad som händer.
Nån dag ska jag även känna mig lite vuxen. Jag ska nämligen putsa mina fönster och byta gardiner. Låter de inte vuxet?;) hehe...
Det sägs ju att de skulle bli fint väder och varmt i helgen också. Om det stämmer så måste jag bara ut och njuta av våren!!

Nu ska jag ta och kolla klart på Let´s dance. Måste ju se vem som vinner. Jag hoppas på Tina. Så vi får väl se hur det blir.

Ha det så bra i helgen nu!
Simma lugnt!

Glad Påsk!!

Igår var det påskmiddag med kusinerna, morbröderna, syrran o hennes kille. Riktigt trevlig och rolig kväll de!

Idag har jag vare på stan en sväng och kikat lite. Men jag hittade inte så mycket. Tänkte kolla om jag skulle hitta nått nytt till ikväll men inte hittade jag nått.
Det är nämligen tänkt att de ska blir utgång ikväll.
Från början var det meningen att alla 4 skulle med ut, men nattis blev kvar i stockholm för hon fick jobba i helgen och emelie ligger hemma i feber stackarn:( så de blev bara jag o karin kvar. De går ju de också:) Vi kommer nog få de kul ändå, men det hade ju varit roligare om alla kunde vara med. De är ju så tråkigt och så typsikt att emelie skulle gå och bli sjuk just den här helgen och att nattis måsta jobba. :/

Jag lovar att jag o Karin festar lite från er också:)

Nu ska jag snart ta o hoppa in i duschen och börja göra mig redo för kvällens bravader.
Skjutsa iväg mamma o pappa och hämta upp Karin ska jag också göra.


Ha de så bra ikväll och hoppas ni ska göra nått roligt!
Simma lugnt!

Helg igen!

Då var det helg igen. Jag kan inte förstå vad veckorna springer iväg fort nu för tiden. Tyckte nyss det var måndag och nu helt plötsligt är det fredag.
Vart tar tiden vägen?!

I morron ska jag titta lite på melodifestivalen Björn Gustavsson är ju med igen:), sen ska jag börja packa lite (ska ju åka hem på måndag) och sen ska jag väl plugga lite också.
Sen på söndag ska jag packa det sista och ovanligt men sant så ska jag plugga också, har seminarie på måndag o sen ny tenta veckan efter påsk. Sen börja ju parlamentent på söndag också så de måste man ju bara se. Hoppas de är några bra med bara.

Sen på måndag åker jag hem på "påsklov", fast de blir nog inte så mycket till lov, men hem kommer jag iallafall:) Det ska bli riktigt sköönt att komma hem lite.

Hoppas alla får en bra och rolig helg!
Sköt om er!!


RSS 2.0