Tiden går....

verkligen fort nu för tiden. Känner på mig att jag skrivit de ett antal gånger tidigare, men den gör ju de. Är det inte nån som håller med om de?

Det är redan första advent imorrn. Känns inte som de direkt.
Tyckte nyss det var sommar och man var hemma i hudik och jobbade, träffade alla kompisar och levde loppan:) hehe... men det var ett antal månader sen nu.
Hösten har verkligen varit en tuff och intensiv här nere. Plugg för fulla muggar. Man har verkligen haft att göra, men en är det inte över.
Skönt iallafall att man har klarat de 3 tentor vi haft hittills. Hoppas verkligen på att jag klarar nästa vi har också. Det är skönt att den är innan man åker hem i jul iaf så man kan känna sig lite ledig under jul och nyår ialf.
Skulle inte vara helt fel:)
Jag hoppas verkligen på att våren blir lite lugnare. Känns inte som man orkar med en till sån här termin.

Men snart är de jul och jag har inte alls nån aning om vad jag önskar mig. Vet inte riktigt vad jag behöver. Jag tyckte att masage kunde vara en bra julklapp, men de fick jag inte önsak mig för syrran. De kunde jag ju få av henne ändå eftersom hon kan det där med att massera. Så nu har jag ingen aning....det kanske tycker upp nått, vem vet?!

I veckan har jag gjort lite julfint i min lägenhet... jag har satt upp stjärnor i fönstret och även en och annan tomte har kommit fram:) Kanske lite tidigt o ta fram tomtarna redan, men eftersom jag inte är här över jul så tyckte jag att de var lika bra att ta fram dom redan nu.

Imorron blir även mosters lilla guldklimp 4 månader:) tänk vad stor han blir.
På torsdag kommer lilla guldklimpen, syrran och mamsen ner och på fredag kväll kommer papsen:) Det ska bli rikgit kul..Längtar verkligen! Kan ju hoppas att papsen kommer i tid med tåget den här gången ialf :P men de ska vi väl hoppas på.

Nu ska jag ta o lägga mig tror jag, börjar bli lite trött nu. Så det här var allt för den här gången. Det vart ju en del ändå:)

Sköt om er!

3 av 4

Då var 3 av 4 tentor för den här terminen avklarade. Hur skönt som helst.
Bara vänta på resultatet och se om man klarat dom också .
En vet jag att jag klarta iallafall så de är ju skönt:) Sen dom andra 2 får jag veta i slutet av den här veckan och i nästa vecka. Behöver inte vänta så länge till.....
Kan ju hoppas att de gått bra. Känns skönt att dom är gjord ialf.
Har bara en tenta kvar nu (förhoppningsvis) den 19/12. Skönt att den är innan jul ialf.
Sen kan man ju hoppas att man slipper göra nån omtentorna annars blir de 2-3 tentor innan jul. De känns inte allt för kul.
Men de är bara att hålla tummarna....

Idag hade tenta i psykiatri. De var en grupptenta. Vi har aldrig haft de förut, men de var faktiskt ett välsigt skönt o avslappnat sett att ha tenta på tycker jag. Bra ämne att ha de i också, så man kunna diskutera sig fram till bra svar med några andra. Kändes som man fick ut mer av en sån tenta än av en salstenta ialf i de här ämnet. Så de va kul:)
Hoppas resultat blev de samma. Kan ju även säga att de var rätt svårt att hålla sig till tiden. Vi hade 3 timmar på oss och efter ca 1½ timmer var vi kvar på första frågan. Så de vart lite stressigt i slutet, men man kan ju hoppas att vi fick med de viktigaste ändå:)

Men bara för att man haft tenta så blev de ju inge lugn och ro direkt. Känns som schemat är fullspäckat ända fram till jul. Så man har ju att göra....

Tur att man har lite saker att se fram emot mitt upp i allt också... Om ungefär 2½ vecka så kommer Wilmer, syrran, mamma o pappa o hälsar på. De ska bli riktigt kul:) Skönt med ett litet brejk uppe i allt. Kan ju kanske behövas.
Wilmer syrran o mamma kommer ner på torsdan och pappa på fredan med TÅG.... och man kan ju hoppas att de går bättre den här gången;) Förra gången han skulle åka tåg hit så vet jag inte exakt hur många timmar han kom försenat men de var väl en 3 timmar ungefär:P Håller tummarna för att de går bättre den här gången:)

Ska ta o ta tag i böckerna igen...se om jag hittar nått intressant om farmakalogiskbehandling(läkemedelsbehandling). Låter kul va?;)


Sköt om er!

Grattis Grattis!!


Tänkte bara skicka en liten hälsning till mina kära far som fyller hela 50 år idag=)


Grattis Grattis!!!

Synd att man inte hade möjlighet att vara hemma idag,  men jag var hemma i helgen och då hade vi lite fest för honom. jag har ju firat honom ialf och de är väl de som är huvudsaken:) hehe...
Vart en riktigt bra och rolig fest också.  Det vart en liten överaskningsfest. Det lyckades hållas hemligt enda in i det sista. Så det var riktigt kul:)


Har väl inte så mycket mer att skriva nu tror jag....
Bara lite onödiga saker som att jag har tenta på måndag igen:/  Känns inte som man gör så mycket annat en pluggar till tentor nu. Har tenta i psykiatri den här gången, väldigt intressant är det ialf, så de är ju bra:)
Har haft 2 intensiva dagar nu med föreläsningar så nu har man resten av veckan på sig att plugga plugga plugga.
Så man har ju att göra om man säger så!


Det var allt för den här gången
Och återigen GRATTIS PAPPA!!!

Sköt om er!

Tom i skallen....

Känner mig helt tom i bollen nu, men kan ju bero på att man sktivit tenta idag.
Så ikväll ska de bli så skönt att bara sitta framför tvn o inte tänka på nått vad plugga heter och sen imorgon ska jag unna mig en sovmorgon. En riktigt en om de går;) ska iallafall inte ställa nån klockan på ringning.

Nu håller jag på och tvätta lite och jag borde kanske ta o diska lite också...
Kanske ska ta ett ryck med de innan bonde söker fru ock Greys anatomy börjar!

Greys får man ju bara inte missa. Har blivit besatt av de tror jag.
Måste vara syrrans fel eller förtjänst.
Tolka de hur man vill..;)
Bra är de iallafall och man kan bara inte missa de!
Så har du inte sett de får du ta en titt ikväll:)

Nu ska jag ta tag i den där "roliga" disken.
Simma lugnt!


RSS 2.0