Fredag igen!

Då var det fredag igen och ännu en vecka har paserat förbi.
I onsdas gjorde vi nått riktigt kul ialf. Vi körde elrullstol:) Det var en upplevelse måste jag säga, synd att man inte hade med sig kamera eller nått. hehe... Folk som gick förbi måste ha undrat vad det var för gäng rullstolsåkare som var ute på. De var väl en 10 rullstolar i olika modeller som vi fick prova på:) Det var ju inte de lättaste att köra dom heller...men kul hade vi:)

Sen idag när jag slutat följde jag med Sandra  till Kumla:) Vi åt lite lunch o umgicks:) Riktigt kul o mysigt var det. Vi måste göra om snart igen tycker jag!!:)

Kom hem från Sandra vid 6 och sen har jag dona på lite här hemma. Min kusin Caroline, mamma o pappa kommer hit ikväll o ska vara här o hälsa på i helgen:) Rikgit kul o mysigt ska de bli!! Så imorrn blir ska vi ner på stan eller så bär det ut på marieberg, vi får se vart vi hamnar. Blir kanske lite shopping också, vem vet?!

Näe om man ska ta o dona på lite mer innan lets dance börjar...vore ju kankse bra.

Hoppas alla får en underbar helg!!
Simma lugnt!

Kreativ onsdag.

Idag har jag varit väldigt kreativ. Vi har gjort handortoser på skolan.
Vi jobbade 2 och 2 och gjorde ortoser efter varandras händer.
Vi skulle göra en tumortos och en viloortos.
Det var riktigt kul faktiskt, men rätt svårt att få till bra form på dom.

Men här är resultatet
:
Vilortosen

Tumortos

 De här gjorde Emelie på min hand. Vad tycks?? Rätt nöjd faktiskt:)

Den där viloortosen ska jag försöka sova med inatt, för att känna hur de känns att sova med en sån.
Så vi får väl se hur de går. 
Man kan ju hoppas att man får sova nån timme iallafall:)

Det var allt för den här gången.
Sköt om er!!

Måndag!

Då var det måndag igen och ännu en helgen har sprungit iväg.
I helgen har det väl inte hänt så jätte mycket, har mest blivit lugnt. Riktigt skönt!!
I lördags tog jag sovmorgon och vaknade av mig själv halv 10, mycket skönt. På dan var jag ner på stan en sväng och handlade lite saker jag behövde och säkert nått jag inte behövde också, men de är ju alltid lika kul;)
På kvällen blev det melodifestivalen, men tyckte inte att de var så många av låtarna som var bra. Måste bara fråga en sak: Carolin af Ugglas, hur kunde de gå så bra för henne? Låter var ju inte ens bra... Snälla vad tänkter folk med?!

Igår plugga jag lite på dan och sen på kvällen boka jag tågbiljetter till stockholm och Nattis:)  Ska åka dit 7 mars och vi ska gå på Buddy Holly. Riktigt kul ska de bli:) Längtar!!
Sen på kvällen gick jag över till Johanna en sväng och kollade hur hon fått de i sin lägenhet. Hon har nämligen hållt på o fylttat hela helgen. Det var en mysig lägenhet hon fått tag på.

Kan ju nämna att när jag vaknade och drog upp rullgardinerna så hade de snöat jätte mycket...eller kanske en decimenter eller nått sånt, men mycket för att vara här:) Det var alldeles vitt på backen. Riktigt kul..äntligen har de blivit lite vinter här i Örebro igen också.

Idag har jag varit i skolan och jobbat lite med gruppen. Men det kändes inte som man ville sitta inne idag. Hade hellre hade varit ute och gjort nått istället. Det har varit kanonfint väder här idag och mycket snö. Helt underbart!!
Kan ju hoppas att snön ligger kvar och att de är lika fint väder till helgen så kasnke man kan hitta på nått då, för i veckan finns de inte så mycket tid till det.

Aja, ska ta o kolla om de är nått bra på tvn nu, så de här fick bli allt för den här gången.

Hoppas alla har haft de bra i helgen!!

Sköt om er!!

Rullstolsmeck.

Idag har det varit en riktigt rolig dag i skolan måste jag säga. Vi har meckat med rullstolar :)
De kanske inte låter så kul, men de var det. Vi fick ställa in rullstolen till varandra så att vi fick känna hur de kändes när en rullstol är bra inställd och hur man gör för att anpassa en rullstol till en annan person. En väldigt lärorik och rolig dag har det varit.
Det vart ju även en hel del rullstolskörning också och ett och annat försök att ta sig upp på bakhjulet.
Det var inte de lättaste måste jag säga. En o annan tippade bakåt när de försökte komma upp, men ingen skadades som tur var. Ett och annat gott skratt har dagen bjudit på också :)

Nu är man lite trött, så ikväll blir de nog bara en lugn kväll framför tvn. Känns inte som man har så mycket ork att sätta sig o plugga ikväll. Så de tar jag imorron!!

Vill ni veta nått kul:
Det är bara 9 veckor kvar till Påsk!
Skit va länge de låter....

Aja, hoppas allt är bra med er allihop.
Sköt om er!
 

RSS 2.0