En månad kvar...

Det är bara en månad kvar till jul.
Lite julkänslor har man fått idag efter att jag emelie och frida har bakat lussebullar och pepparkakor :)  De var rikgit kul och gott blev det också, så de var ju bra! hehe...
Så nästa helg när ni kusin Carro och syrran kommer och hälsar på så kan de ju få smaka på våra bakverk, om dom är snälla förstås ;) hehe... men de är ni väl?

På torsdag kan jag andas ut ialf. Då ska jag iväg och skriva kontrakt på en lägenhet :) Äntligen var det min tur! Men jag vågar inte var rikigt säker förän kontraktet är skrivet och klart.

Är du nöjd nu systeryster? Nu har du fått en liten uppdatering:)
Hon har nämligen tjatat på att jag inte uppdaterar min blogg så ofta. Men jag är student och har inte alltid tid att sitta här och skriva! :P

Men nu har ni ialf fått en liten uppdatering.

Sköt om er!

Det var ett tag sen!

Nu var det ett tag sen jag skrev här igen. ovanligt men sant! Det har ju hänt endel sen dess

Förra Tordagen hade jag min första tenta. Har varken en känsla ifall de gick bra eller dåligt, så de visar sig. Jag hoppas verkligen att jag klarar den. Känner inte att jag vill göra om den.
Sen förra Fredagen åkte jag hem o överaskade nästan alla. Syrran o några kompisa var de enda som visste om att jag skulle komma hem. Så det var rätt kul att se mamma och pappas miner när man kom hem utan att dom visste om det. De såg ut som 2 fågelholkar;) haha... de var rikgit kul. Sen på lördagen så gick jag först på stan med syrran o kusin carro. Rikigt mysigt var de, vi gick o fika och lite så:) Sen på kvällen blev det utgång med Emelie, syrran o Mia:) Det var en rikgit rolig kväll måste jag säga:) Sen på söndag så var det ju farsdag och pappa fyllde även år då :) Det var främst därför jag kom hem och överaskade lite.:) Pappa verkade ju uppskatta det ialf, så de var ju bra:) Så då blev de lite fika o sånt innan man hoppade på tåget och åkte tillbaka hem till örebro igen!
 
Sen den här veckan har rullat på med skola o lite sånt.
Igår kväll var jag med Sandra:) Det var verkligen på tiden måste jag säga. Vi bor typ i samma stad, hon i Kumla och jag i Örebro men ändå har vi inte träffast sen och varit med varandra sen jag flyttade hit. Det är lite sjukt! :P
Men igår blev det äntligen:) Vi lagade mat o tittade på idol o lite sånt. Rikigt mysigt var det måste jag säga:)
Sen idag sov hade vi sovmorgon:) Vi vaknade väl vid 10.30 ungefär tror jag, så de var rikgit skönt att sova ut ordentligt för en gångs skull:) Sen gjorde vi oss i ordning o lite sånt, bara tog de lugnt. Sen åkte hon iväg o kolla på innebandy.
Ikväll har jag varit på bio med Emelie. Vi kollade på solstorm. Den var faktiskt bra tycker jag. Men det är ingen film man vill se mer en 1 gång. Och nu är jag hemma igen.
Kollar på fotboll nu, Sverige-Spanien. Hoppas dom vinner, men de tror jag inte att dom gör. Men man kan ju alltid hoppas:) hehe...

Nu är de inte länge kvar innan syrran o kusin Carro kommer och hälsar på:) Bara 13 dagar kvar.
Det ska bli riktigt roligt:)

Näe nu ska jag kolla lite på hur de går för svenskarna..

Ha det så bra:)

ÄNTLIGEN!!!

Idag var jag och kolla på en lägenhet innan jag åkte till skolan på ett seminarie.
Den var jätte mysig och stor var den också :)
ÄNTLIGEN har det löst sig. Jag fick den:)
De var ett andra hands kontrakt, men de var stor chans att få överta första hands kontraktet, för hon som bor där skulle inte flytta tillbaka nå mer. Så jag hoppas verkligen att jag får de:)

Så nu har en börda lättat från mina axlar. (Puh)

Nu är de bara den STÖRSTA kvar......:(
TENTA :S
Har Tenta nästa vecka så man känner sig väldigt stressad just nu. Känns inte alls bra.

Det är en anledning varför jag inte haft tid att skriva i bloggen på ett tag, för jag har typ  suttit å pluggat hela dagarna.
Men tänkte att jag måste skriva nåra rader nu...

Förra helgen var mamsen o papsen här o hälsa på. Mycket trevligt var det. Man fick tänka på nått annat en tentan ett litet tag. :)

I helgen och hela nästa vecka blir det bara plugga plugga o plugga!

Näe nu väntar sängen....

Hoppas ni får en Roligare helg en vad jag kommer ha.
Sköt om er! 

RSS 2.0