Hemma i Hudik.

Nu är jag hemma i Hudik en sväng över helgen:) Kom hit nu ikväll med tåget, men vilken tågresa. Jag skulle åka tåg mellan Örebro och Enköping sen skulle jag åka buss mellan Enköping och Uppsala och sen tåg igen mellan Uppsala och Hudik. Men så belv det inte. När jag skulle hoppa av tåget i Enköping var dörren ur funkiton och innan ajg hade kommit fram till nästa dörr med all min packning så rullade tåget igen. Då kan jag säga att jag blev väldigt irriterad. Så där var jag kvar på tåget på väg mot Stockholm. Så efter lite prat med konduktören och några telefonsamtal så visade det sig att det gick ett tåg från Stockholm till Hudik kl.20.00 och  vi skulle komma in dit 19.53. Så om jag hade tur så skulle jag hinna med det. Jag skulle då nog komma till Hudik lite senare då trodde dom, men de gjorde ju inte så mycket jag kom ju hem ialf. Jag hann ju med tåget som gick till Hudik ialf och när jag sitter på det och vi kommer till Uppsala märker jag att det är ju samma tåg som jag skulle åka ifrån Uppsala som jag satt på. haha.... Så de var ju lite kompiskt. Men jag hemma i Hudik nu ialf. :) 

I vecka har vi haft hantverksvecka. Det var faktiskt kul, men vilket jobb. Jag skulle väva. Vi tänkte ju först att vi skulle bara skulle sitta och väva hela veckan, men icke. Vi skulle göra hela proceduren ända från början. Så måndag tisdag och lite av onsdagen gick åt till förebredelserna innan man kunde börja väva och det var mycket piller göra måste jag säga. Sen själva vävandet började jag med på onsdan och var klar samma dag. På tordan klippte jag ner och fålla min lilla duk bara. Så de gick fort måste jag säga. Men att de skulle ta så pass lång tid innan kunde jag inte tänka mig. Men de var roligt iaf. Sen idag har vi haft lite redovisning om vad vi gjort och så. En del har haft trä och metall och andra har haft papp och textil, så de var lite roligt att höra och se vad dom har gjort under den här veckan. Dom hann ju göra lite mer saker ialf. Vi som hade haft väv hade ju åstakommit en duk under den här veckan medans dom andra minst hade gjort 4 saker var, så de kändes ite fjuttigt när man satt där. ;) hehe.... 

Näe nu ska jag väl ta och sova så jag orkar med morgondagen. 
Hoppas alla får en toppen helg!
Trevlig helg!

Helg!

Ja då var det lördag igen och ännu en helg har snart gått. Vad har lilla jag gjort då?
Igår gjorde jag inte så mycket satt och renskrev lite anteckningar från föreläsningen vi haft på dagen. Vilket fredags nöje;) hehe...
Idag har jag varit på bio med Emelie:) Vi såg Kärlek på menyn. Den kan jag rekommendera. Den var faktiskt bra tycker jag ialf! Sen ikväll har jag inte gjort så mycket mer. tittat lite på tv bara, men där var det inte mycket bra att hurra för.
Imorron ska jag först plugga lite på dan, sen ska jag åka till Kumla och kolla när Sandra spelar innebandy. :) Det ska bli rikigt kul faktisk och se när hon spelar och träffa henne igen. Det var ju ett tag sen vi sågs även fast vi bor så pass nära varandra. Men de får det försöka bli ändring på:)

och sen är de ju det här med lägenheterna också. Jag har då otur också. Alla de som jag visat intresse för har blivit uthyrda av någon annan. Det är ju så typiskt. Men men...de är väl bara att fortsätta leta de.

Och systeryster nedräknnigen fortsätter.

Finbesök i helgen:)

I helgen har jag haft fint besök. Min syster och hennes pojkvän kom på besök. De hade med sig en överaskning också, min kusin Caroline var med. :) Det vart en väligt glad överaskning måste jag säga. De hade jag inte direkt väntat mig.
Igår kväll när de kom gjorde vi middag. De blev fläskfilégryta och klyftpotatis. Rikigt gott :) Sen blev det en kväll hemma vid TVn.
Idag blev det stan för hela slanten. En hel del shopping blev det också:) Sen bar det av till universitetet en sväng också. De var nyfikna på hur det såg ut där också.
Sen innan de åkte hem så åt vi mat på Max. En riktig fin middag ;)

Det var riktigt kul att ni kom ner och hälsade på. De får ni ta och göra fler gånger tycker jag:)
Men nästa gång är det jag som kommer hem. Närmare bestämt om 2 veckor.

Syrran BARA 13 dagar kvar:)

Ikväll har jag inte gjort så mycket, mest tagit de lugnt och diskat lite. :P hehe...
Jag har även fixa till lite i mitt fotoalbum sen studenten. Så nu är de alldeles snart färdigt:) 
Men bättre sent en aldrig ;) Det var ju bara i juni jag tog studenten!

Det vara allt för idag.

Men ni får ha det så jätte bra allihopa och sköt om er!

Första veckan

Nu har man snart gått den första veckan på universitetet och de känns faktiskt rikigt bra, mne vi har redan fått grupparbeten och lite sånt som ska göras. Så här är det ingen rast och ingen ro. Hehe... Inte ens på kvällarna, då är det nollning som gäller. Men man orkar inte vara med på det varje dag.

Men i måndags var vi ute på stadsvandring/kamp så vi förhoppningsvis hittar lite bättre inne i centrum. Så man får väl hoppas att nått ställe fastnade:)
Sen igår var det pubrunda som gällde. Rikigt kul var de också, så nu har man väl lite koll på vart man kan gå ut och partaja också, och vart man inte ska gå:P Så de är ju bra! Hehe....

näe nu ska jag gå och göra något annat!

Sköt om er!

Örebroare

Då har man gått och blivit örebroare då:) hehe...

Igår flyttade jag in i min lägenhet dom jar har fått här nere så min kära mamma och pappa är här nere och hjälper mig få iordning i den. Nu liknare de ialf ett hem;P hehe...
Jag ska plugga till arbetsterapeut här i 3år.

Men jag kom hit i tisdags fast jag bott hos Sandra i Kumla tills igår. De är jätte kul att hon bor där för då har man ialf nån man känner i närheten:) Och tack så jätte jätte mycket för att jag fick bo hos dig gumman!

Idag har jag först varit och shoppa lite som fattades i mitt nya hem coh sen nu ikväll har jag varit på nollning och träffat lite nya studenter och faddra. Rikigt kul faktisk:) träffade några fler som ska läsa till arbetsterapeuter idag så de känder riktigt bra och kul:) För igår på inskrivningen träffade jag bara på en arbetsterapeut, men idag vart de några fler! hehe...

men nu ska jag ta och sova!

Godnatt och sov så gott!
Sköt om er!

RSS 2.0