TRÖÖÖTTT!!!!

Nu är de snart sägtajm iallafall. Rikigt trött är var vad jag är!
Men tänkte att det var ju ett tag sen jag skrev så jag tänkte att jag skriver väl några rader innan jag går till sängs:)

Det har inte hänt så mycket i mitt SÅÅÅ intressanta liv den senaste tiden.  Vi började med en ny kurs förra veckan så de har mest blivit att man pluggat. Vi ska ha tenta på den i november så de känns som man fokuesera mycket på pluggandet de närmaset veckorna, så man slipper göra om den. Det skulle känna så surt!

Förutom att ha pluggat en hel del så har jag ägnat mycket tid till min andra Stora sysselsättning här. Att leta lägenhet,  men det går väl inte allt för bra måste jag säga. Jag söker och söker, men utan resultat. Så jag hoppas att det snart dyka upp någon så man slipper ödsla massa energi på att leta.

Menmen....
Imorron är jag "ledig", eller egna studier rättare sagt. Så de blir nog en heldag framför böckerna.
Så nu vet ni vart ni har mig imorgon iallafall :P hehe...


NU är det sägtajm för min del, så jag orkar med att plugga imorgon.

Sov så gott och ha det så bra!
Nattinatti ;)

Helt underbar helg:)

Helgen har varit helt underbar. Min vän Nattis har varit här på besök :) Åh de var så roligt. Har inte träffat henne sen jag flyttade ner hit och det var längesen, över en månad. Innan träffades vi typ varje dag, förutom i sommar då hon flyttade ner till stockholm och jobbade. Men då träffades vi så ofta vi kunde:)
Men det var riktigt kul när hon kom i fredags:)

Så i fredags laga vi mat och myste bara :) Sen på lördan var vi förstå på stan och shoppade lite, sen gick vi ut och åt på en kinaresturang. Riktigt mumsigt var det:) Sen på kvällen var vi på bio, kollade på järnets änglar.  Vilken rolig film:) Man fick sig verkligen ett gott skratt eller rättare sagt många goda skratt! haha...
Sen på söndan gick vi ner på stan en sväng till innan Nattis skulle åka med tåget hem igen. Och självklart blev det försenat, så hon var lite less när hon hoppa på tågen. Men hon kom hem ialf och det var ju tur det;)  hehe...
Gumman, du hann ju hem till Ensam mamma söker ialf ;)

Sen igår kväll blev det till att plugga lite igen. Jag hann även kolla om det kommit ut några ny lägenheten, men inte då. Hoppas jag hittar någon snart, de skulle kännas så bra!

Idag började jag inte förrän 1 så jag hann ju tvätta lite innan jag började. Känner mig så dukigt:)

Men tack för i helgen Gumman. det var så otroligt kul att få träffa dig igen :) Ska kolla upp när jag har möjlighet att komma och hälsa på.:)

Näe, nu ska jag ta och renskriva mina anteckningar för idag, se om jag förstår nått av vad jag skrivit. :P Man kan ju alltid hoppas:)  hehe...

Ha det så bra!





RSS 2.0