20 års kalas:)

I helgen var jag hemma och friade min 20 årsdag:)

På fredan kom syrran o mormor och hämtade mig på tåget, sen åkte vi iväg och åt jambomacka! Riktigt gott var det:) Sen åkte jag o syrran hem till henne och jag fick lite massage. Det var helt underbart sköönt! Tack så jätte mycket:)
På kvällen kom nattis o kolla på let´s dance och hon fick ju se sin kastrerade hankatt också;) haha....

Sen på lördag kom släkten o fikade och åt tårta:) Mycket trevligt var det:)
Det var ju handboll då också, vilken spännande match det var!! Ojojoj.... men sköönt att dom vann. så nu är de OS-kval och VM som gäller! härligt härligt:)
Sen på kvällen kom mina kära vänner och då blev det förfest för hela slanten innan vi begav oss ner på stadt:) Riktigt kul kväll var det:) Hoppas ni också hade lika kul:)
Tack så jätte mycket för en helt underbar dag och kväll!
Mycket lyckad!

Sen på söndan kom syrran o hennes kille och åt mat. det blev pressadpotatis och fläskfilé. Mycket gott!!

På måndag morron åkte jag tillbaka till Örebro, så nu är jag tillbaka och de är fullt upp med pluggande. Har tenta om typ 3 veckor, men känner redan nu att de är så mycket som man ska kunna och ändå har vi inte gått igenom allt än. Men men man får hoppas på att de går bra!

Ni får ha de så bra allihop!
Puss o kram





Vilken utklassning!!

Idag spelade Sverige mot Slovakien i handbolls EM och vilken utklassning det blev. Sverige vann med hela 41-25 :) Så på tisdag blir de ny match och nya tag för killarna och jag kommer självklart sitta bänkad framför tvn;)

och på tisdag är de ju inte vilken dag som helst. Jag fyller nämligen 20 år då;) hihi...
Inte långt kvar nu tills man lämnar tonårslivet och går vidare in i vuxen livet;P
Bara 2 dagar kvar nu och om 5 dagar åker jag hem:)
Då blir det först massage hos syrran på fredag när jag kommer hem. Sen på lördag blir de först att fira med släkten och sen på kvällen blir de lite festade med brudarna;) De ska blir rikigit kul och jag längtar som tusan tills man får träffa alla igen. Både släkt och vänner!
Inte långt kvar nu!!

Imorrn börjar vi med en ny kurs och de ska bli kul att komma igång ingen, efter en rätt lugn start så här efter jul. Men nu drar de igång igen med föreläsngar och tenta om 5 veckor och så där. Så nu börjar allvaret igen!


Sköt om er!!

Lägenheten!!!

Inatt sov jag för första gången själv här i lägenheten. Det funkade bara bra de.
Ingen som låg i bäddsoffan och snarkade ;) hehe....
 
Idag har jag gjort en kursutvärdering och sen var jag och lämnade tillbaka nycklarna till den gamla lägenheten. Det var väldigt skönt att bli av med dom och känna att man inte ska tillbaka dit nått mer:)
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra än, men det visar väl sig. Ska kanske dona på lite här i lägenheten kanske?! vi får se vad som händer. Jag har ju en stora syster och en liten kusin där hemma som väldigt gärna ville se hur lägenheten såg ut åsså, så jag har knäppt lite kort nu så ni ska få se lite hur det ser ut.


Här är rummet. Det är inte så mycket på väggarna än, men det kommer:)


Köket

Hallen


Sen finns det ju en toalett också men det är inte så intressant att titta på;) hehe...
Men nu har ni fått lite bilder att titta på ialf:)

Sen undrade min kära syster vad jag önskar mig när jag fyller år. Men jag vet inte rikgit faktiskt. Ska ta och fundera på det lite. Jag återkommer:)
Det är ju bara 15 dagar kvar;) hihi...




Läääängesen

Ojojoj vad det var längesen jag skrev här nu! De har ju både hunnit varit Jul, Nyår och jag har flyttat.

Vi får väl ta och början...
Julafton var helt underbar med mycket mat och julklappar fick man ju en del också:) hade varit snäll i år tror jag;) hehe...
sen på juldan blev det först middag hos mormor och sen utgång med brudarna:) rikigt bra och rolig kväll. Äntligen träffades vi igen allihopa tillsammans;):)
På nyår hade vi middag Nattis, Karin, Emelie och Emelies syrra och 2 av hennes kompisar. Sen blev det lite festande också, med kareoke o lite sånt :) Riktigt rolig kväll var det verkligen måste jag säga:)
Förkyld har jag gått och blivit åsså. Varför ska man bli de för då, de är ju så jobbigt. men men man ska väl vara de ibland åsså.
I onsdags kväll åkte jag tillbaka till Örebro med mamma o pappa. Jag flyttade till en ny lägenhet i tordags och det känns så himla bra måste jag säga. Riktigt skönt är de:)
Så i torsdags blev det flytta för hela slanten och när vi ändå hade släpvagn så åkte vi ut på ikea o köpt en garderob, en bokhylla, ett soffbord och en fottölj som jag skulle ha. Sen på torsdag kväll blev det till att packa upp lite grejjer där de skulle vara. Sen på fredan så åkte jag o mamma och städade ur den förra lägenheten och pappa var hemma och montera lite saker. Därefter blev det en ny repa till Ikea och shoppa lite mer. Då blev det lite lampor, ett skrivbord, och lite andra småsaker :) Sen åkte vi hem igen och fotsatte med att packa upp grejjer och få lite bättre ordning här. Det tar verkligen tid att få ordning på allt när man flytttat. Men på fredag kväll hade de blivit hyffsad ordning här ialf. Så igår gick jag o mamma och tvätta lite först på morgon och sen gick vi ner på stan en sväng och köpte lite gardiner, kuddar, blommor och blomkrukor. Så nu ser de lite bättre ut i fönstrena också :) Igår kväll var vi ut och åt också, rikgit mumsigt var det:)
Idag har jag satt upp lite tavlor på väggarna och varit på en lite promenad med mamma o pappa. Sen så för ett tag sen åkte dom tillbaka hemmåt igen. Så nu känns de lite tomt. Men man vänjer väl sig snart igen. De burkar ju vara så. Men jag ska ju snart åka hem igen åsså, man fyller ju snart år:) hihi....

Om bara 16 dagar blir man 20! :)
ojojoj vad tiden går fort....

Näe om man ska ta o hoppa in i duschen kanske. De skulle ju inte sitta helt fel, man kanske blir lite piggare!!

Ni får ha de så bra allihop och sköt om er!

RSS 2.0