Gott Nytt År!!




Gott Nytt År!!!


Söndag!

Då var julhelgen över för den här gången och 1 år kvar till nästa.  Men riktigt kul har den varit...:)
På juldan var jag först hos mormor och åt mat och sen blev det utgång med brudarna. Riktigt roligt var de :)
Sen på annandan var det handboll som stod på schemat på dagen, men man var ju lite ringrostig och lite halv seg. hehe Men men...kul var det ialf. Sen på kvällen blev det banket på stadt och sen hamna vi på radijos :)
Man kan säga att julhelgen vart rikigt bra och jag har haft riktigt kul! Både med släkten och kompisarna:)

Igår var man väl inte allt för pigg. Kändes att man hade kört en 2 dagars, men de kostar att ligga på topp och man måste ju passa på när man är hemma:)
Igår kväll blev de en lugn kväll...titta lite på tv och sen åkte jag till mina kära vänner som skulle ut, men jag kände inte riktigt för de. Fick räcka med juldan och annandan. De kommer ju ett nyår snart också=)

Idag har jag varit i Ilsbo och hälsat på en sväng, Nu sitter jag bara här och väntar på att maten ska bli klar, men man kanske ska gå o hjälpa till lite.

Ja de var väl allt för nu...

Sköt om er!

Juldan!

Igår var det julafton. Hoppas att alla hade en underbart bra julafton. Min julafton var kanon bra ialf och många fina julklappar fick jag också:) Jag hade lyckats vara snäll i år också;) hehe...

Igår på förmiddan var vi hos morfar o åt jullunch och sen på kvällen var vi hos mina kusiner och åt ännu mer mat och öppnade julklappar =) Tack så jätte mycket för julklapparna allihopa!! Dom var jätte fin o jätte bra. Fick bl.a. ett fotbad, en brödrost, pengar, pressentkort, tumvantar och lite mer bra att ha saker :) Så tack så mycket!
Skönt att man ska åka bil tillbaka till Örebro sen när man ska tillbaka så man slipper släpa allt på tåget. De hade varit lite jobbigt. Tur att man har en så snäll pappa som skulle ta ledigt en dag och skjutsa ner mig sen:)
Man är nog lite bortskömd ändå! ;) hehe....

Idag ska jag till mormor o äta. De är inte bara jag som ska dit, utan mamma, pappa, Wilmer, syrran, hennes sambo, mina kusiner niklas o carolin, min morbror och Katharina ska också dit :)  Så de blir fulla stugan=)
Sen ikväll blir de utgång med brudarna ;) Riktigt skojj ska de bli:)

Det var nog allt för nu.
Sköt om er!

God Jul!

Imorron är det julafton:)
Tänkte bara önska alla en riktigt God Jul.



God Jul

Hemma i Hudik=)

Nu är jag hemma i Hudik igen. Ska vara hemma över jul och nyår så jag blir hemma i 2 veckor. Ska bli så himla skönt :)

Jag kom igår eftermiddag och sen på kvällen var jag barnvakt åt min lilla goding. Syrran o hennes kille skulle ha glöggmiddag med nåra kompisar. Så moster fick den stora äran att vara barnvakt ;) Han sov ju här på sandvalla med moster mormor o morfar också. Han har varit så snäll så, men kan han vara nått annat charmtrollet mitt :) Sov hela natten gjorde han också, vakna till en sväng vid 3 bara och sen sov han till halv 9.Blev lite paff när jag kolla på klockan och såg att den var så mycket. Även syrran verkade lite förvånad när jag berätta de.
Idag har jag, mamma o pappa vare i Ilsbo o lämna tillbaka Wilmer och vi fick oss lite fika också.

Imorron ska jag o syrran o  Wilmer på stan en sväng. Syrran ville ha lite hjälp.

Inte långt kvar till julafton nu heller...3 dagar bara. Tänk vad tiden går fort...

Det var allt för nu.
Sköt om er!

6 dagar kvar!

Sen ska jag åka hem till hudik igen:) De ska bli himla skönt! Ska vara där i ungefär 2 veckor o försöka att inte tänka alltför mycket på skolan o de som händer efter jul. Utan bara ta de lungt o vara ledig för en gångs skull.

Nu är jag bara Less Less Less på allt som har med plugga att göra. Känns inte som man har så mycket till ork eller motivation kvar till att plugga inför tentan på fredag =(
Tur att jag inte är ensam om att känna så här. De är flera stycken i klassen som känner lika dant så de är skönt ialf!
Men de är väl bara att leta fram den där lilla extra orken och motivationen som förhoppningsvis där någonstans....

Näe nu ska jag ta o sätta mig med näsan i dom här böckerna igen och läsa om alla dessa sjukdomar.

Sköt om er!

Underbar helg!!

Vilken underbart bra helg det här har varit. Den bästa på länge.
Wilmer, syrran, mamma o pappa har nämligen varit här och hälsat på:) Wilmer syrran o mamma kom i torsdags och pappa kom på fredan.

Ifredags på dan var vi ner på stan o shoppade lite i regnvädret.
Sen på kväll var jag o syrran på Magnus Betnér. Rikgit bra var han och en hel del skratt blev det också. Hade ont i magen och käkarna efteråt. Hehe... Även Frida, katarina o fridas kille vär med:)

Igår vart de en till dag nere på stan och även då blev det lite shopping. Jag fick även 2 förtidiga julklappar...somliga har tur;) Jag fick ett par skor av mamma o pappa och sen fick jag en stege av mormor som kan vara bra att ha eftersom jag har så högt i tag i min lägenhet:) Tack så jätte mycket!!!
Igår kväll var mamma o pappa på lena PH och orup och jag syrran o wilmer var hemma o myste lite:) Wilmer fick även bada i mitt badkar..det verkade vara en riktig höjdare:)

Sen idag har vi varit en sväng till Wadköping på julmarknad. Det var väl bra de också, fanns lite o kika på, men handlade inget.
I helgen har jag även lyckats blivit nerkissad av charmtrollet mitt, 2 gånger. Men jag får ju skylla mig lite själv där.. vi lekte o busade lite när han var utan blöja:) hehe...men de är ju tur att de finns dusch o tvättmaskin:)

Det tråkigaste med helgen är att dom tar slut så fort!!! Det blev väldigt tomt o tyst sen familjen åkte hem....tråkigt är de. Men det är bara 13 dagar kvar tills jag åker hem till hudik igen....inte alls långt kvar!

Kan ju hoppas att man fått lite kraft så man orkar ta tag i det sista inför tentan innan jul nu. Känns som de skulle behövas...inte haft allt för mycket motivation den senaste tiden.

näe nu ska jag ta o lägga mig o sova så jag orkar upp till skolan imorrn!
Sköt om er!

RSS 2.0