Vilken underbar helg!

Den har verkligen varit kanon bra. Mycket roligt att få besök av syrran, carro, mamma o katharina!

När dom kom på fredag kväll så blev de let´s dance, massa prat och lite mat:) vi åt kyckling o potatissallad. Mycket mumisigt! Sen när vi skulle sova hade så var det en som tog sitt sista andetag ialf;) Hahaha.... de lät så himla roligt, vilken utandning och gu vad vi skrattade! Sen på natten var de ju dom som snarkade också, men det var ingenting mot för hur de lät på lördag natt! hehe....

På lördag blev de stan för hela slanten och shopping hela långa dan! Sen efter våran shoppingrunda gick vi hem o gjorde oss i ordning o en del provade de som vi köpt. Sen åkte vi ner på stan o åt mat.Vi var på en grekisk resturang, riktigt gott var det o mycket mat fick man:) Sen åkte vi hem o kollade på melodifestivalen och sen titta vi på en film, cinderella story tror jag den hette. Åh, man blev så kär! haha....
Sen på natten fick man besök i sägen också. Syrran ville inte sova i bäddsoffan med mamma så hon hamnade med mig i sägen.  Åter igen var det nån som tog ett sista andetag, men den här gången skulle hon bara kolla fall vi var vakna och ännu mer skartt blev det. Sen vi halv 3 på natten var det en viss person (inga namn nämns, men vi som var med vet;)) som snarkade så mycket att syrran o jag låg vakna o lyssnade ett tag. Sen rev syrran i för kung o forsterland och då blev det minsann tyst, så då var det bara att försöka skynda sig o somna innan snarkningarna startade igen. hehe...

Sen på söndag åkte vi först ut till wadköping o kollade lite. Sen åkte vi ut till Marieberg o reklamerade min micro som inte ville vara med längre så jag fick mig en ny. När vi ändå var där ute passade vi på att kolla lite i affärerna där också. JAg köpte en väska som jag tänkte köpa i lördags men den var slut då också fanns de en kvar ute på marieberg så jag slog till:) Men de västköpet har en ltien historia åsså. När jag kom in i butiken för att se om den fanns där, så var de 2 andra tjejer som höll i den och det var den sista i den färgen som fanns kvar, sen gömde dom väskan bland några andra väskor,för dom skulle nog gå tillbaka o köpa den sen. När dom hade gått ut ur butiken så gjorde jag en liten fuling;) Jag gick o letade fram väskan där de gömt den och sen gick jag till kassan o köpte den. Så dom där tjejerna blev utan väska. haha... Jag skulle jätte gärna velat sett deras min när dom såg att väskan var borta. Det hade varit roligt!
Sen åkte vi hem o laga lite mat innan syrran, carro, mamma o Katharinga skulle bege sig hemåt igen. De blev tacos! mums mums! Sen ¨åkte dom hem o jag satt mig o kolla påGreys Anatomy som jag missade i onsdag!

Tack för en helt underbar helg. Det var så kul att ni kom på besök!
Det måste vi göra om nån gång tycker jag:)

Om 3 veckor är de jag som kommer hem o då blir jag hemma länge. De ska bli skönt, men de blir väl ingen rast o vila ialf, har tenta veckan efter. Men de ska ändå bli skönt att komma hem o fira påsk o träffa alla där hemma igen!!

Hoppas alla andra också har haft en bra helg! För de har jag ialf haft:)
Sköt om er!!

Besök:)

Nu var de ju ett tag sen igen, men de har sina förklaringar. Jag har haft fullt upp med pluggande inför en tenta jag hade igår så de har inte funnit så mycket tid till att skriva. Jag har ingen aning om hur de gick på tentan igår iallafall, jag har ingen känsla i kroppen heller hur de skulle kunna gått. En del frågor hade dom formulerat konstigt så man visste itne riktigt ibland vad dom ville få fram. Så vi får väl se hur de går.

Nu hade jag inte så mycket tid att skriva mer, för nu får jag besök!!:)
Syrran, carro, mamma o katharina kommer hit o hälsar på i helgen!

Jag skriver lite mer efter helgen!

Trevlig helg!

Kanske är daxs att skriva några rader ingen!

Det var ju ett tag sen man skrev. Men det har inte hänt allt för mycket i mitt liv på sistone! hehe...

Det har mest varit föreläsningar och plugg inför tentan nu. Har tenta om 12 dagar så de känns som man måste plugga så mycket som möjligt nu.

Idag har jag inte gjort så mycket kul. Jag har tvättat o pluggat. Jag har även hunnit varit ner på stan en sväng och köpt två tavlor som jag kollat på och ville ha:) Tänkte ha dom på väggen ovanför skrivbordet. Jag har inte hunnit satt upp dom än men jag ska kasnke göra de imorrn, om jag vet hur jag ska ha dom. Annars får de bli en annan dag.

Nu ikväll tittar jag på melodifestivalen och sen får vi se om jag kollar på Grabben i graven bredvid som man har sett 100 gånger eller om jag tar o kollar på nån dvd. Vi får se hur det blir.

Imorron händer inte så mycket, det blir att fortsätta plugga till tentan. Och så kommer största delen av mina dagar se ut hädan efter fram till tentan. Plugg plugg o plugg.

Men på onsdag börjar Greys Anatomy igen, det får man bara inte missa!!!

Nu ska vi se vilka som går vidare i melodifestivalen.
Sköt om er!


RSS 2.0